Voorbereidingen gestart voor theaterconcert Stayin’ Alive Disco Fever

0

De Graaf & Cornelissen Entertainment is bezig met de voorbereidingen voor het theaterconcert Stayin’ Alive Disco Fever. De producent hoopt dat het muziekspektakel vanaf januari 2021 gespeeld kan worden.

Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen willen niet stilzitten. Ze zijn druk bezig met voorbereidingen van producties zodat die opgevoerd kunnen worden wanneer de maatregelen weer versoepeld worden.

“De tournees van onze grote musicals Titanic en The Rocky Horror Show zijn geheel verplaatst naar het najaar van 2021. Daar maken we ons geen zorgen over, maar omdat Ruud de Graaf en ik verwachten dat in de eerste helft van 2021 weer meer mogelijk zal zijn in de theaters hebben we in nauwe samenwerking met de ‘Nationale Musical Tour’ een swingend theaterconcert in voorbereiding”, laat creatief producent Hans Cornelissen weten.

Musicalhits

Stayin’ Alive Disco Fever zal een muzikaal spektakel worden met hits uit musicals zoals Fame, Footloose, Flashdance, Grease en Saturday Nicht Fever. Esmée Dekker, Vajèn van den Bosch, Yoran de Bont en Martijn Vogel zullen in ieder geval meespelen. De producent laat weten dat ze een flexibele planning hanteren zodat de reeks concerten in de eerste helft van 2021 te zien zal zijn in de theaters.

Share.