The Sound of Music keert terug bij Stage Entertainment

0

De beroemde en geliefde musical The Sound of Music keert terug! Musicalproducent Stage Entertainment kondigt vandaag aan dat de klassieker in seizoen 2021/2022 overal in Nederland te zien zal zijn. Doordat het een bekende titel betreft, zijn er genoeg mogelijkheden om de voorstelling coronaproof te spelen – mocht dat tegen die tijd nog nodig zijn.

De aankondiging voelt bijna als een afscheidscadeautje van scheidend directeur Albert Verlinde, die tot 1 december de baas is over Stage Entertainment Nederland. ‘Het feit dat we nu een grote bekende productie als deze kunnen brengen, zie ik als een goede stap voorwaarts voor zowel de theaters in het land, als het publiek dat nu al zo lang niet naar het theater kan gaan,’ vertelt Verlinde. ‘The Sound of Music is een van de meest geliefde musicals ter wereld voor alle leeftijden met een verhaal van hoop, waarmee generaties zijn opgegroeid.’

En dit is meteen ook de laatste titel die Verlinde namens Stage Entertainment mag aankondigen. Daar zit ook de nodige symboliek in. Bij zijn aantreden in 2015 was de The Sound of Music de eerste voorstelling die Albert Verlinde voor Stage Entertaiment produceerde in de rol van directeur. De voorstelling zit bomvol bekende liedjes. Het nummer Do-re-mi is al jaren hét openingsnummer van de Musical Sing-A-Long, de uitsmijter van de Uitmarkt in Amsterdam.

Ben je op zoek naar een andere musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Share.