Het volgende thuisisolatie-nummer van OG3NE is binnen!

0

De zussen van OG3NE zitten thuis, maar zeker niet stil. Al een paar weken lang verbluffen ze het internet elke week met een nieuw nummer vanuit huis. En ook deze week worden we niet teleurgesteld. Vandaag hoor je de meiden losgaan op een thuisisolatie-medley van de Bee Gees.

Amy, Lisa en Shelley kruipen wederom samen met een paar muzikale vrienden achter de computer. Dat wil zeggen; allemaal achter hun eigen computer. Vanuit hun thuisisolatie nemen ze deze week een medley van de Bee Gees op met de nummers You Should be Dancing, Tragedy, Night Fever en Staying Alive.

OG3NE vertelt waarom de Bee Gees

Aan Shownieuws vertelt OG3NE dat ze het tijd vonden voor een uptempo nummer. “Er zitten vier liedjes in, dus je kan er ook lekker even doorheen. En wij zijn stiekem heel erg fan van deze muziek. We zijn er ook echt wel een beetje mee opgegroeid, met de soulmuziek. Dus ja, voor ons is dit heel erg leuk om te doen. En nu kunnen mensen lekker een beetje dansen thuis.” Ondanks de situatie spat het plezier dan ook van de meiden af tijdens deze medley.

De thuisisolatie-nummers van OG3NE

De afgelopen weken zijn de zussen druk bezig geweest met het opnemen van hun thuisisolatie-nummers. Ze begonnen met het nummer Kinda Wanna, gevolgd door The End en Get Me Back. Daarna besloten ze een cover te maken van het wereldberoemde nummer Bohemian Rhapsody van Queen. Van de kwaliteit die we van de meiden gewend zijn, werd dit nummer zelfs opgepikt door Queen zelf. De week erop volgende een medley van Simon & Garfunkel, op veler verzoek van hun fans. En deze week zijn de Bee Gees dus aan de beurt.

Share.